КНИГИ – алтернативна медицина, самолечение – 2



2/5


 Д-р Хулда Регер Кларк, Лечение на всички болести
ЗДРАВЕ И ЩАСТИЕ 



Твърденията и заключенията в тази книга са мои и ако няма някакви други указания, те си остават само мои. Те се основават на моя научно-изследователска работа и изучаването на конкретни случаи при мои пациенти. Имайте пред вид, обаче, че всеки човек е уникален и може да отговори по различен начин на лечебните методи, описани в тази книга. Ние препоръчваме дозировки, когато считаме това за правилно. Помнете, че ние всички сме различни и всяко ново лечение трябва да се прилага внимателно и разумно.
Лечебните методи, описани тук, нямат за цел да изместят или заменят други форми на лечение на традиционната медицина. Моля, преди да решите да ги приложите, да се консултирате с лекуващия ви лекар или друг здравен специалист.

д-р Х. Кларк


=========================================================================

Луиз Хей, Излекувай живота си


Нека тази книга Ви помогне да намерите онази частица от себе си, чрез която ще усетите собствената си стойност, малката частица, която представлява чиста любов и одобрение на собствената Ви личност.


За автора

Луиз Хей е водеща фигура в движението Нова Епоха, световноизвестна като един от големите духовни лечители на нашето време. Прекарала тежко детство и пълен с перипетии живот, съдбата й е пример за това, че и най-тежка трагедия може да има щастлив обрат. Изключителните й прозрения за връзката между мисловната дейност и заболяванията на тялото са резултат не само от натрупана информация от първа ръка, но и от личен опит - тя успява да се излекува от рак в последния „нелечим" стадий на болестта.
Оригиналната си система за диагностика и лечение тя представя в първата си книга „Излекувай тялото си" (1982), която й спечелва известност в САЩ и по света.
Още по-цялостно и философски завършено изложение на своите идеи тя постига в „Излекувай живота си" (1984), преведена на десетки езици и публикувана в няколко милиона екземпляра в цял свят. Сред по-късните й творби, посрещани с нестихващ интерес от многобройните й последователи, се откроява книгата „Силата е в теб" (1991) - своеобразно продължение на “Излекувай живота си".


прочети или прослушай 


=========================================================================

Луиз Хей, Благодарността начин на живот 


Много съм щастлива да споделя тази специална книга с моите приятели... и със света. Всички приходи от нея ще постъпят в моята благотворителна организация - фондацията „Хей", която работи усърдно, за да подобри живота на много хора, включително болни от СПИН и малтретирани жени.
Надявам се, докато четете прекрасните, вдъхновяващи мисли в книгата, да отделите време и да помислите за всички неща във вашия живот, за които трябва да бъдете благодарни.

Луиз Хей


=========================================================================

Бърни Сийгъл, Любов, медицина, чудеса 


„Написах тази книга, за да бъда посредникът, чрез който талантът на моите необикновени раково болни пациенти - талантът им да живеят, придобит с много болка, ще помогне на всички останали в борбата за собственото им здраве. Книгата не е само съвет за това, какво да правите; такива съвети има в изобилие. Тя има за цел да ви насочи към онази част от собствената ви същност, която може да ви даде най-добрия съвет и после да мобилизира волята ви да го последвате. Надявам се да проникна отвъд рационалния ви ум, тъй като чудесата не са продукт на хладния разум. Те са резултат от намирането на истинското Аз, а следването на чувствата е истинската пътека в живота. Намирането на истинското Аз и следването на чувствата са двете основни съставки на желанието за живот, без което изцелението е невъзможно."

Б. Сийгъл
Съдържание:
Умът- доброкачествен или злокачествен
Програмиране на личността
Полезните убеждения
Превъзмогване на омразата
Преодоляване на страха
Хранене
Спортуването
Игра и смях
Самоуважението
За вярата, надеждата и любовта


прочети  или прослушай 


=========================================================================

НАРЪЧНИК ПО АЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНА














прочети


=========================================================================

Румяна Денкова, Веселин Денков Наръчник по аромотерапия 


Билколечението и фитокозметиката имат дълбоки корени в българската народна медицина, която се отличава със своята самобитност и богато разнообразие. Натрупаният многовековен опит в използването на билките в чужбина и у нас е предпоставка за откриване и изолиране на нови лечебни средства от богатия растителен свят. Големите постижения на съвременната фармацевтична наука даде възможност за изясняване на точния химичен, витаминен и минерален състав на лечебните растения и за научното обяснение на целебното им действие, използвано в миналото емпирично от народната медицина в продължение на векове.
Дори днес, във века на модерната научна медицина, съществуването на билколечението е закономерно и оправдано. Аргументите, че използването на билки при наличността на мощни съвременни химиотерапевтични средства е неоправдано. Неоспорим факт е, че голяма част от съвременните медикаменти са получени на базата на различни видове лечебни растения. В това отношение и най-съвременната химико-фармацевтична лаборатория е значително по-несъвършена от "природната лечебница", създавана през многовековната еволюция. В лечебните растения се съдържат множество биологичноактивни вещества (витамини, макро и микроелементи, въглехидрати, алкалоиди, терпеноиди, фенолни производни, глицериди, етерични масла и др.), чието богато съдържание и многообразно действие са предпоставка за лечение на заболял орган или система в човешкия организъм. Трябва да се има предвид, че във всяка билка винаги доминира изразен лечебен ефект, определящ фитолечебната й характеристика.
С настоящата книга направихме скромен опит да запознаем широката читателска
аудитория с един нов модерен клон на съвременната фитотерапия, наречен ароматолечение
(ароматотерапия), нашумял особено много през последните години в страните от Западна
Европа.


прочети


=========================================================================

Робърт Мастърс, Невроречта преобразява вашето тяло в процес на четене 


От издателите – вместо предговор


Рядко имаме щастието да преживеем нещо наистина необикновено. Без съмнение, тази малка книжка дава  на читателя такава възможност. Ако внимателно се задълбочите в текста, вие ще почувствате, че всеки абзац, а понякога и изречение, предизвиква забележими изменения във вашето тяло.
НЕВРОРЕЧ не бива да се чете като останалите книги, тоест с намерението да усвоим съдържанието с разума си. Повечето книги имат предназначение да бъдат храна за ума; някои – храна за духа; това, което съдържа НЕВРОРЕЧ, е храна за тялото. За да получи тялото колкото е възможно повече, разумът не трябва да се стреми да е на първо място. 
Тази книга предоставя вълнуваща възможност да разберем как можем да изменим своето тяло. Тя е поучителна, но едновременно с това и увлекателна като приключенски роман; на нейните страници пред читателя се разкрива опит, за който той  по-рано не би могъл  да мечтае дори.
След изпълнение на описаните в НЕВРОРЕЧ упражнения “тялото се чувства по-стройно и по леко..., изменя се емоционалната настройка, самочувствието се повдига”.
Освен това Мастърс е разработил и серия от упражнения за тези, които биха желали да се почувстват по-млади.


прочети или прослушай 


=========================================================================

Кристофър Килам, ПЕТИМАТА ТИБЕТЦИ
пет динамични упражнения за здраве, енергия и сила


„Петимата тибетци" са йогийска система от елементарни, изпълващи с енергия упражнения, произлезли от Хималаите. Известни и с името „петте ритуала на младостта и жизнеността", те са пренесени на Запад в началото на 20-и век от британски запасен офицер, който ги усвоил в будистки манастир в Тибет. От 1978 г. насам Кристофър С. Килам е научил хиляди хора, решили да водят по-здравословен живот, да практикуват упражненията.
За „Петимата тибетци" са нужни малко време и усилия, но въпреки това те неимоверно увеличават физическата сила, придават гъвкавост и проясняват ума. Дори новаците в йога ще изпитат благоприятния ефект от освобождаването на вътрешната енергия, протичаща през тялото и мозъка. Редовното изпълнение на упражненията освобождава мускулите от напрежение, премахва нервния стрес, подобрява дишането и храносмилането, укрепва сърдечно-съдовата система, води до пълна релаксация и осигурява добро здраве и разположение на духа. „Петимата тибетци" са не само мощно средство за изостряне на сетивните възприятия; те автивизират жизнената енергия, помагат ни да я контролираме и насочваме, за да се променим.


прочети или прослушай 


=========================================================================

Петер Келдер, Тибетски тайни на младостта и жизнеността
(Как да възстановим и запазим здравето си) 


Тази книга, макар и изключително достъпна, не е адресирана към всеки. Можете да навлезете в нея само, ако приемете на пръв поглед абсурдната идея, че процесът на стареенето може да бъде прекратен и ако се осмелите да вярвате , че "изворът на младостта" наистина съществува. Ако се вкопчите упорито в предположението, че тези неща са невъзможни, да се чете книгата, ще бъде губене на време. Напротив, ако приемете с открито сърце "невъзможното", очаквайте богата отплата.
Доколкото ми е известно, книгата на Петер Келдер е единствения писмен извор, свързан с тази безценна информация: пет древни тибетски ритуала, които са ключ към продължителна младост, здраве и жизненост. Хилядолетия наред тези очевидно магични ритуали, са били пазени в тайна в отдалечени хималайски манастири. За първи път са поднесени на западния свят в книгата на Келдер, публикувана преди около петдесет години. Впоследствие, тази книга, както и безценното й съдържание, са потънали в забвение. Целта на настояще то допълнено издание е да се възкреси посланието на Келдер с надеждата, че ще помогне и ще повлияе на мнозина.


прочети или прослушай 


=========================================================================

СБОРНИК СТАТИИ ЗА ПРЕЧИСТВАНЕ НА ОРГАНИЗМА


– Отстраняване на отрови с олио
– Пречистване на дебелото черво
– Пречистване на черния дроб и жлъчката
– Пречистване на черния дроб със зехтин и лимон
– Пречистване от паразити
– Физическо пречистване
–  Шанка - Пракшалана – процедура за изчистване на целия стомашно-чревен тракт
– Да пречистим организма си с плодове и зеленчуци


прочети или прослушай 


=========================================================================

СБОРНИК СТАТИИ ЗА ЛЕЧЕБНАТА СИЛА НА ВОДАТА


Жива и мъртва вода; конструкция на активатори; структуриране на водата; уред за приготвяне на жива(сребърна) вода.








прочети или прослушай 


=========================================================================

СБОРНИК СТАТИИ ЗА САМОЛЕЧЕНИЕ


– Акупресура
– Акупунктура
– Бърза помощ... на длан
– Диета за пречистване на организма
– Диета с тиква
– Есенна диета
– Закон за дишането (от Петър Дънов)
– Класически масаж
– Лечебни изкуства
– Подтиснатите емоции и имунитета
– Предпазване и лечение в даоистката китайска медицина 
– Система на акупунктурните точки
– Традиционната китайска медицина
– Физическите упражнения укрепват здравето (от Петър Дънов)


прочети или прослушай 


=========================================================================

Е. Мирошникова С. Мирошников, ПРИРОДАТА ЛЕКУВА ВСИЧКО 


Здравето е най-ценното нещо и зависи изцяло от нас самите. Мнозина разбират това твърде късно, но има и хора, които сами успяват да победят болестите и да доживеят до дълбока старост — бодри и силни. Макар да не съществува физическо безсмъртие, организмът може да бъде поддържан млад много дълго време. Като пример за това може да послужи Пол Брег, който благодарение на природо-съобразния начин на живот от неизлечимо болен се превръща в здрав човек с идеална сърдечна дейност. Той разработва своя система на лечение, която освен здравословно хранене включва и интензивно движение и спорт. Пол Брег умира на 96-годишна възраст при злополука.







прочети или прослушай 


=========================================================================

Ноел Батън, РАКЪТ,
Най – големият срам за медицината!
 



Прочетете едно невероятно изследване на 42 пациенти, болни от рак, които са постигнали ремисия /намаляване/ на заболяването, продължило повече от 4 години.
Тук можете да научите, че причината за рака е установена и регистрирана в медицинските документи и списания дълги години, и след като веднъж установите причината за рака е достатъчно лесно да откриете лечението. 

"Истинското здраве идва от освободения ум и съзнание, което спи добре, защото има причина да иска и чака събуждането си сутрин." – Б.а.


прочети или прослушай 


=========================================================================

Продан Христов, Ракът – открито е лекарство


Стотици опити с животни доказват лечебните качества на препарата СН23. После изпитания в университетски лаборатории и клиники, частни болници. Никой от утвърждаваните органи не го отрича, но и никой не застава твърдо зад откритието - да бъде то официално регистрирано. По разказа на Продан Христов при всички опити в това направление липсва идеализъм и хуманност, намесват се комерсиалната страна, егоизмът, желанието да бъде отнето чуждото откритие. Този подход е водел до забавяне масовото приложение на лекарството - да се даде яснота за качествата му. А отговора за достойнствата му трябва да получат всички: и здравите, и болните, и обречените, и онези които могат да станат такива.
Ако човек помисли в едър план, неминуемо го спохождат мисли колкото обикновени, толкова и трайни: Защо така зле е устроено обществото, защо държавният валяк е толкова тромав и е такова огромно препятствие за света и прогреса, защо безчет таланти и открития са засипвани в гробищата на бюрокрацията и на бездушието?


прочети или прослушай 


=========================================================================

Майя Гогулан, Анна Соловьова Сбогувайте се с болестите 


Книгата на руската лечителка Майя Гогулан и дъщеря й Анна Соловьова, живеещи днес в САЩ, не е само история за едно чудодейно оздравяване, не е само разказ за ролята на волята и вярата в борбата за здраве. Тя е практическо ръководство по мобилизация на вътрешните ресурси в човешкия организъм в борбата му с такава страшна болест като рака.
Всекидневното прилагане на Системата за здраве на Ниши, чиято същност авторките са изложили в книгата, ще ви помогне да изживеете един дълъг, здравословен и творчески живот. Системата на Ниши е за овладяване на здравето, нова стратегия, възникнала в руслото на общественото движение, получило името "природна хигиена ".
За да разберете по-добре нейната същност, представете си, че са ви подарили скъпа и красива кола. Без да знае те как да я управлявате, вие сядате и тръгвате. Какво ще стане с вас? Разбира се, че ще катастрофирате — ще раз биете и себе си и колата. Точно по този начин всеки от нас извършва престъпление, получавайки като подарък чудесен уникален апарат — сложна биоенергетична система — единствения ни живот.


прочети или прослушай 


=========================================================================

Вера Озерова, Лечение със силициева вода 


Любимата ми приказка като дете беше„Огнивото" на Ханс-Кристиян Андерсен. Много мъдра приказка. Разбира се, най-вече харесвах симпатичния простодушен войник, който се влюбил в принцесата. Я си спомнете - какво спаси войника от смърт? Не илюзорно, а наистина- не беше нито злато,нито сребро,а огнивото му. Какво е това огниво, аз не знаех, но се радвах, че добрият човек е спасен от обикновени неща и явления. Доста по-късно научих, че в онези времена огънят се палел с помощта на две кремъчета. И в детството си бях убедена, че кремъкът е малко камъче, невзрачно, но много полезно и поради това вълшебно. Минаха много години, но по същината си представата ми за кремъка не се промени особено. Цветът в зависимост от състава му (желязо, мед, хлор и др.) се мени от ярко-жълт до черен. Но основното си остава - той е камък труженик. Може да се намери по бреговете на реките, в каменни кариери или варници, във въгледобивни мини. За да се убедите, че това е именно кремък, проверете го: ударете го със стоманен предмет - също като войника от приказката на Андерсен, а така са правели и нашите прадеди - и ако се посипят искри, значи е кремък.
От искрата ще пламне  огън...


прочети или прослушай 


=========================================================================

Красимира Стоянова, Рецептите на Ванга

Лично съм използвала няколко от нейните рецепти и, повярвайте ми, те действат като с магическа пръчка! Това е невероятно! Болести, които медицината лекува с месеци и години, Ванга го прави за няколко дни! Горещо ви ги препоръчвам! (авт.)










прочети


=========================================================================

Елена Господинова, 689 безалкохолни коктейла
СОКОЛЕЧЕНИЕ 



Предлагаме ви един полезен практически наръчник за всеки дом – книгата, която съдържа поне няколко варианта за питие, независимо дали сте жаден, просто искате да се поглезите или имате нужда от здравословна витаминозна напитка - дар от природата.
Сборникът съдържа 689 рецепти за разхладителни, освежителни, тонизиращи, детски коктейли, млечни и плодови напитки, коктейли афродизиаци, питиета за подобряване на храносмилането, сладоледово-млечни и сладоледово-плодови коктейли, напитки на базата на кафе, какао и чай.
Рецептурникът е предшестван от обща обяснителна част. От нея ще научите кои са основните видове коктейли - преобладаващи съставки, общи принципи на технологията на приготвяне, т. е.
разбъркване, разбиване с подходящ уред, украса и начин на сервиране, формата на леда при поднасяне. В частност са изброени познатите категории безалкохолни коктейли.




прочети


=========================================================================

Проф. Христо Мермерски и д-р Йонко Мермерски, СОКОЛЕЧЕНИЕ 


Според известния американски учен Нормън Уокър, консумирането на плодове и зеленчуци в сурово необработено състояние е полезно, тъй като „съдържащата се в тях целулоза (която всъщност няма хранителна стойност), действа като вътрешна метла по време на перисталтичното движение на червата”. Той смята обаче, че за по-бързото и по-ефективно лечение на различните видове заболявания по-добре е да се пият соковете на плодовете и зеленчуците, тъй като те се смилат и усвояват много по-бързо от организма и то в разстояние само на 10-15 минути, като храносмилателната система в това време изразходва минимална енергия. Плодовите сокове действат очистващо на човешкия организъм само тогава, когато плодовете са напълно узрели и се пият веднага след приготвянето им.
Според Уокър соковете на зеленчуците са отлично средство за възстановяване на организма, тъй като съдържат аминокиселини, минерални соли, ензими и витамини. За да се получат напълно пълноценни сокове, трябва тъканите на зеленчуците да бъдат добре стрити и сокът да се отдели. Само тогава най-важните хранителни и лечебни елементи ще бъдат освободени от тъканта, усвоени от организма. Така възстановяването му става много бързо. 


прочети или прослушай 


=========================================================================

Атерхов, Пълно прочистване, подмладяване и отслабване чрез СУРОВОЯДСТВО
Живот без болести

Суровата зеленчукова храна трябва да бъде единствената храна, приемана от човека. Навикът да се яде варена храна трябва да бъде изоставен веднъж завинаги. Това е последното заключение на науката. Консумирането на варена храна е най-ужасният варваризъм в историята на човечеството — варваризъм, който никой не съзнава и на който всеки става несъзнателна жертва. Независимо от това, колко странна може да ни се види идеята за суровоядството, тя е абсолютна научна истина, с която можем само да се съгласим.







прочети или прослушай 


=========================================================================

проф. Ангел Ангелов, Гладувайте правилно!


Настоящата книга е описание на моята практика, тя е моят живот. Приемете я като ръководство за приложение на лечебното гладуване и религиозния пост, като своеобразен учебник. Учебникът предполага известна компилативност. Ползвал съм знанията и опита на мои те предшественици - американците П. Брег и Х. Шелтьн, руснаците Ю. Николаев и Г Вайтович, както и на някои видни български лекари-медици. Не бих могъл да измисля нищо по-добро за религиозния пост от А. Уолъс, затова често го цитирам. Приложил съм списък на ползваната литература, която препоръчвам да прочетете.




=========================================================================

д-р Дориян  Александров, Тайните на дълголетието 
Изкуството да оставаме млади

От много години се интересувам професионално от геронтология (наука за дълголетието) и събирам материали, статии, публикации и биографии на столетници. По времето, когато работех в два института на Медицинска академия в София (1987 - 1992 год.) имах възможност да се занимавам и с научна работа по въпроса и най-вече с проблемите на храненето и лечебните свойства на козето и биволското кисело мляко. 
Материалите, които съм събрал реших да оформя като научно-популярна публикация, по начин достъпен за по-широката публика. Смятам, че този начин на представяне на проблема ще е по-полезен на хората, от една чиста и суха научна публикация. В това изследване съм използвал, както достиженията на съвременната медицина (източна и западна), така и чисто практическия опит на поколенията (биографии и съвети на дълголетници). Особено внимание е обърнато също на различните източни дисциплини, които работят в насока постигане на здраве и дълголетие - такива като Йога, У-шу, Ци-Гун, Аюр-Веда, Дао, Чан (Дзен), традиционна китайска и тибетска медицина и др. Не са пренебрегнати също българската народна медицина, билколечение и някои религиозни практики и езотерични учения. 



=========================================================================

Гари Крейг, ЕНЦИКЛОПЕДИЯ
Техника за Емоционално Освобождаване ТЕО
Emotional Freedom Techniques
Емоционалното облекчаване води до дълбоко физическо изцеление


"Някой ден медицината ще се събуди и ще осъзнае факта, че нерешените емоционални проблеми са основна причина за 85% от всички заболявания.
И когато това стане, ТЕО ще бъде един от най-важните инструменти за лечение...както тази техника е вече за мен."
- Eрик Робинс, MD -







=========================================================================

СТОЯН ТАБАКОВ, КОМПАКТНО РЪКОВОДСТВО ЗА РАБОТА С
ТЕХНИКА ЗА ЕМОЦИОНАЛНА СВОБОДА


КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА?
КАК СЕ ПРАКТИКУВА?
КОИ СА СПЕЦИФИЧНИТЕ
МОМЕНТИ?









=========================================================================

Иван Петърнишки, ТЕС
(Техники за емоционална свобода)


"ТЕС е в челните редици на едно ново движение в медицината."



Д-р Кандис Пърт - автор на "Молекули на емоцията"



"Меридиано-базираните терапии, като ТЕС, могат да имат ефект който хилядократно надминава тяхната цена и време за усвояване."



Д-р Норм Шийли -автор на "Медицина за душата"



"ТЕС е предопределена да бъде едно от най-добрите лечебни средства на 21-ви век."



Черил Ричардсън -автор на "Непогрешимото докосване на Добрината"



"ТЕС е лесна, ефективна и дава невероятни резултати. Аз мисля, че тя трябва да бъде преподавана в основните училища."



Донна Еден - съавтор на "Обещанието на Енергийната Психология"



"Един ден медицината ще се събуди и ще осъзнае, че неразрешените емоционални проблеми са главната причина за 85% от всички болести. Когато това стане ТЕС, ще бъде една от основните й техники за лечение, както тя вече е за мен Аз често я използвам със страхотни резултати."



Д-р Ерик Робинс -съавтор на "Твоите ръце могат да лекуват"



"Хората са изумени от резултатите които получават с ТЕС. Аз също."



Джим Ййтън - практикуващ
прочети или прослушай 


=========================================================================

Д-р Ф. Батманжелидж:

Тялото жадува за вода 
(Книга, която променя досегашните понятия) 














прочети или прослушай 




Водата лекува, лекарствата убиват
Лечение на всички болести чрез пиене на вода

Съдържащите се в тези книги информации и препоръки за снабдяването на организма с вода се опират на тренировките, личния опит, подробните изследвания и на други публикации на автора, относно съдържанието на вода в човешкия организъм. Авторът не дава медицински съвети, не препоръчва никакви лекарства и не изисква от Вас нито пряко, нито косвено, да изоставите лекарствата, които са Ви предписани от лекуващия Ви лекар. Намерението на автора се състои единствено в това на базата на най-новите познания на микроанатомията и молекулярната физиология да Ви информира за значението на водата за благосъстоянието на Вашия организъм. Той иска да внесе своя принос за информиране на обществеността относно опустошаващото въздействие на хроничната дехидратация (обезводняване — б.пр.) на човешкото тяло от детството до дълбоки старини.
Тези книги не трябва да замества задълбочения медицински преглед при лекаря. Напротив, би било желателно да поговорете с Вашия личен лекар за съдържащата се в нея информация. При прилагане на практика на описаните в нея препоръки Вие действате на собствена отго ворност. Трябва стриктно да се придържате към указани ята. Хора със сериозни хронични заболявания и пациенти, лекуващи се в момента, трябва да прилагат предлаганите тук методи само под наблюдението на лекуващия ги лекар.

прочети или прослушай 


=========================================================================

Максим Баринов, Лечение с жива и мъртва вода 

Като автор на тази книга ще се постарая да бъда обективен. Заедно с вас ще подложим на щателен анализ един уникален метод на лечение (за който сега за съжаление повечето лекари само бегло са чували) и ще вземем решение: наистина ли темата на нашето обсъждане заслужава внимание? Можем ли да се отнасяме сериозно към новия метод на лечение и без страх да го прилагаме на практика? Какви резултати да очакваме от него?
И така, време е да свалим картите на масата: лекарството, за което искам да ви разкажа/ от една страна е много просто, а от друга - и до днес не е изучено докрай. Ще поговорим за живата и мъртвата вода, за нейното използване при лечението на най-разнообразни заболявания - от леки битови изгаряния до профилактика на раковите тумори. Ще се запознаем и с уникалния апарат, който може да се използва в домашни условия, ще поговорим за хората, чиито съдби се оказаха свързани с този апарат...
М. Баринов



=========================================================================

Мирзакарим Норбеков, Опитът на един глупак, стигнал до прозрението как да се избавим от очилата


Според Мирзакарим Норбеков всички болести ни спохождат заради неумението ни да управляваме собствения си организъм, да използваме силата на личността си. Благодарение на човешката глупост, пасивност и мързел — тези вечни врагове на здравето, на младостта и на възможностите ни за реализация, повечето хора сами попадат в продължителен плен на болестите.








=========================================================================

1 <== ==>  3 // 4 // 5