КНИГИ – тайни проекти, експерименти, разработки


1/4


Престън Б. Никълс и Питър Муун, Проектът Монтоук: Експерименти във Времето


 Естеството на тази книга прави необходимо да има ясни изявления за това което се и не се твърди. Историята е базирана на паметта, спомените и преживяванията на Престън Никълс. Той представя тези събития възможно най-точно. Ще зависи от читателя да прецени тяхната относителна истинност. Издателството не поема отговорност за неточностите, които може да са се получили от причинена травма или погрешни представи. Много имена и местоположения не са били дадени или са били променени, за да защитят неприкосновеността на засегнатите. И накрая – нищо в тази книга, не трябва да се интерпретира като атака срещу правителството на САЩ. Издателството и авторите изцяло вярват и подкрепят американското правителство, както е установено от конституцията на САЩ. Отвратителните дейности описани в книгата се смята, че са извършени от индивиди, които не са действали според закона.





прочети 

=========================================================================

Емилия Манолова, Тайни проекти

 АнотацияСъществува ли заговор срещу човечеството? Вярно ли е, че от много години представители на някои извънземни цивилизации имат официален договор с американските военни и работят съвместно с тях в дълбоко засекретените подземни бази? Плод на това сътрудничество в областта на обмена на технологии между тях ли е големия скок в технологиите през последните петдесетина години?






прочети 

=========================================================================

Владимир Терзийски, Летящите Чинии на Илюминатите


Отворих тази книга с голяма доза съмнения към качеството и достоверността, подтикнати още от заглавието. За мое "щастие"  отваряйки я отзад напред (както съм свикнал), се зачетох в заключението ОБРЪЩЕНИЕ КЪМ ЧИТАТЕЛИТЕ (на стр.194 – 195), което тотално ме отказа да чета тази книга. От първите редове на споменатата част те удря комерс и нечиста енергия. Размяната на каквито и да е сведения изтънчено се измерват с точната стойност или съответния бартер. А лично мен не ме и съмнява, че стойността от "даването" му е единствено на "зелените хартийки" и нищо повече. Четете тази книга на собствена отговорност, но е хубаво, най-напред да минете през заключението.



прочети                                                                                                                                 

=========================================================================

Джери Василатос, Изгубените открития

Анотация –  Потулени открития и невероятни изобретения щяха да създадат един изпълнен с чудеса свят, ако не бяха погубени от завистта и алчността. Открийте как физиофонът и безжичният телефон на Антонио Меучи се появяват десетилетия по-рано от изобретенията на Бел и Маркони? Как земната батерия на Нейтан Стъбълфийлд предвещавала революция в енергетиката? Как геоетерните двигатели на Никола Тесла заплашвали управляващите в зависимата от горива Америка? Как микроскопите и убиващите вирусите лъчи на д-р Райф предлагали решение за премахване на всяка болест и защо фармацевтичната индустрия в съюз с Медицинската асоциация направила всичко по силите си, за да хвърли великия изобретател в затвора? Как шумът в телефонните проводници позволил на д-р Т. Хенри Мъри да открие лъчистата космическа енергия. Дали мистериозният „шведски камък“ — могъщият кристал, открит от д-р Мъри — е първият случай, в който е регистрирана и овладяна идващата от далечните звезди енергия? Защо военновъздушните сили отначало финансирали изследванията и разработките на устройства за изкривяване на пространството на Т. Т. Браун, а след това отхвърлили проектите му? Когато термоядрените реактори на Фило Фарнсуорт направили „пробив“ през 1967 г., проектът му внезапно бил спрян от „Ай Ти Ти“.
Какви са заплетените интриги, които преднамерено променят историята? Всяка глава е едно истинско биографично съкровище. Пред нас се разкрива свят, съществувал стотици години извън предначертания му път на развитие.


прочети 

=========================================================================

 Извънземна технология в Пайн Гап


В книгата си „Космическа конспирация” Стан Дейо пише че Пайн Гап се намира на 12 мили от мъртвата точка на Австралия и е на 5.3 мили под земята. Тази кухина може да бъде използвана, като подземна антена за излъчвания на електрически вълни с ниски честоти.  Антената се използва за изследвания както на горната атмосфера, така и на подземни такива. „Антената-сонда” може да бъде използвана, за да се създаде огромно поле над цялата планета.
Тази система, може да се настрои, за да създаде резониращо електрическо поле над земята на
височина около 250 мили.  Пайн Гап разполага с много голямо
ядрено съоръжение, което се използва да захранва огромния „приемник”. Предполага се също че има и високо енергийни плазмени ускорители за производство на захранване, „мъртъв лъч” или плазмено оръжие. 


прочети

=========================================================================

Пламен Григоров, Росица Тодорова -  Свръхчовекът от подземната академия на КГБ 


Той беше дългокосо и невероятно интелигентно за възрастта си момче, което твърдеше, че е полковник от КГБ, завършил специална Подземна академия. 17 години от живота му бяха преминали под земята. Академията била затворена биологична система - лаборатория за създаване на свръхчовеци. Над 4000 деца на 5-годишна възраст били отвлечени от родителите им, за да участват в чудовищния екперимент. Половината от тях загинали или полудели от свръхвисоките психически и физически натоварвания. Обучението се извършвало с най-модерните методи на езотеричните учения - от садомазохизма до психогенетиката, които превръщали децата в хода на върховния ужас...





прочети

=========================================================================

Ян ван Хелсинг, Властта на тайните общества през XX век
или защо човек не управлява света 


Бележка на немския издател

Добър ден, уважаеми читателю!
Животът на един издател е наистина интересен. Не знаеш кога да очакваш изненади. През есента на 1993 г. ми се обади млад мъж, който не искаше да си каже името, и ми съобщи, че е написал изключителна книга. Сега търсел издател, но искал да остане анонимен. Приех и му казах да изпрати черновата.
Няколко дни по-късно получих по пощата дискета и паричен превод. Пакетчето беше без подател. В добавка, вътре имаше писмо, което можете да прочетете на следващите страници.
Разпечатах текста и го зачетох с огромен интерес, без да мога да спра. Бях потресен, макар
вече да знаех някои неща за машинациите на определени кръгове в нашето прекрасно общество.
Естествено не ми беше възможно да проверя всички възможни взаимовръзки, описани в
книгата, но дори и само част от тях да са верни, вече знам защо на планета ни има толкова
мизерия, защо повечето хора са крайно бедни, защо всичкото богатство и власт на тази Земя се намират в ръцете на малцина безскрупулни личности.
Никой няма да подмине тази книга!


прочети

=========================================================================

Христо Цанков, Истината за илюминати


Поредицата от лекции на професор Уолтър Вайт ще ви грабне на дълго пътешествие в откриването на истината за Илюминати! Днес тя е толкова добре скрита, че почти всички хора, изследващи темата за световната конспирация, са подведени да вярват, че евреите, банкерите, масоните, билдербергите и т.н., ръководят тайното световно правителство и контролират световните събития! Безспорно, всички тези групи и организации имат своето място в международната конспиративна мрежа на Илюминати, но всички те са подчинени на върховния генералитет на Илюминати, чийто команден център се намира във Ватикана! А защо е толкова важно да знаем кои са истинските Илюминати, ще научите след като проследите лекциите на проф. Вайт! Освен информация и факти, които може би никога не сте чували, ще разберете, че това знание има съществено значение за вашата лична съдба в предстоящите събития, планирани от върхушката на Илюминати!

прочети

=========================================================================

Николай Александров - Цивилизации, конфликти и договорености 


Съществуват предположения, основаващи се на определени публикации, че по времето, когато са взривени първите атомни бомби над Хирошима и Нагасаки през август 1945г., на Земята има изградени две бази на извънземна цивилизация. Тази цивилизация условно може да обозначим като Б-169, тъй като  нейните представители са с бяла кожа, имат черти, много близки до човешките, и са със средна височина около 169 см. Приликата между хуманоидната раса и земните жители не е случайна, тъй като се предполага, че двете раси имат общ генетичен корен в по-далечното минало. Съгласно тази хипотеза представителите на цивилизацията Б-169 отдавна държат под наблюдение и опека човешкото развитие.



прочети

=========================================================================

Началото на Обрата
Дейвид Айк на живо
Записано в театър Мвълдън,
Кардигън, Уелс, 20 май 1996*
 




* Забележка: Това е текстови препис от видео-презентация на Дейвид Айк, което обяснява терминологията и начина на изказ по време на цялата лекция, която е неприсъща на текстовото експозе по принцип. То няма как да бъде избегнато без да се промени съдържанието като цяло (нещо, което не можем да си позволим), за което молим за извинение.
Превод: alex_zar4e@yahoo.com
Оформление, дизайн и редакция: Н.







прочети

=========================================================================

Branton, The Omega files  
Превод: EON
Редакция: HORUS
XNETBG
 



Ако, както преди време Дж. Алън Хайнек твърдеше, че над 1 от 40 души е бил отвлечен и “обработен” от “извънземното/секретно правителство” - или 1 от 10 според по-късните източници - тогава вие сигурно би трябвало да познавате някой, който е бил отвлечен. Тази информация е за тях. За тези, които не са “отвлечени от НЛО”, информацията в този файл е въпреки това жизненоважна и приложима и може някой ден да ви спаси живота!!! Ако вярвате, че информацията за “Извънземните” е само за тези, които са изгубили всички допирни точки с реалността, тогава моля приемете тази информация от документа, която можете да приемете и подминете останалото, най-малкото засега. Вашето бъдеще може би зависи от това. Както казах тази информация може да спаси вашия живот. Този файл съдържа най-заплетените и съществени детайли на глобалната конспирация, която изглежда е дълбоко внедрена в едно извънземно-военно-индустриално сътрудничество, което има за цел да постави под свой контрол всички хора на този свят, които обичат свободата, чрез осъществяването на глобално правителство, което най-общо ни се представя като “Нов Световен Ред”. Ние “запретваме ръкави” и слагаме всичко на масата що се отнася до Новия Световен Ред, както аз (Брантън - автор) така и тези, които съдействаха за възприемането на този документ. Ако сте от тези, които са лесно обидчиви, тогава сте предупреден. Повечето от вас, които четат този документ ще осъзнаят, че може би са персонално подпомогнати в една форма или друга - понякога без да знаете - от известните религиозни, икономически, или политически организации, които на разнообразни нива се контролират от онези, сили които работят за осъществяването на Новия Световен Ред. Тези, които са допринесли за този файл не правят компромис нито пък крият на заден план това, което възприемат като истина що се отнася до тази конспирация.

прочети

=========================================================================

Проект Камелот: 2008 – Бъдещето е сега 
XNETBG 










прочети

=========================================================================

Документите Krill 
XNETBG


Това, което следва, е едно въведение към документа известен като "Krill Papers"  в уфологията. Безспорно това е един от най-известните и дисутирани документи. В това въведение се дава информация за вероятния автор на документа, като тази информация идва от видни уфолози като Купър и др. Информацията е получена от изследователската дейност на Крис Евънс, който е също известен уфолог и е имал контакти с Брантън.





прочети

=========================================================================

ПРОЕКТ СЕРПО
XNETBG 














прочети

=========================================================================

Разкритията на един посветен
XNETBG 










прочети

=========================================================================

Статии за конспирации
XNETBG 










прочети част 1 част 2 част 3 

=========================================================================

Статии за тайни общества
XNETBG 










прочети

=========================================================================

Дейвид Айк, Бунтът на роботите
Историята на духовния ренесанс 


Живеем в свят, в който все повече доминират революционни нови технологии, но според писателя и преподавателя Дейвид Айк, всъщност ние сме роботите. В своята най-силна книга, написана досега авторът разкрива тревожната степен, до която хората от всички нации са позволили да бъдат програмирани от идеите, подавани им от власт имащите. Без страх той разкрива булото на лицемерието, изтъкано от поколения корумпирани сили на Църквата, Държавата, науката и търговията - и разкрива истинския патос на състоянието на хората, скрит под него. Той насочва вниманието и към ужасяващото влияние, упражнявано по цялата планета от безмилостната и манипулираща мрежа на тайните общества.




прочети 

=========================================================================

Лесли Уаткинс, Космическата Конспирация 


На 20 юни 1977 г. ITV излъчи документален филм, който би трябвало да разкрие причините за неудържимото „изтичане на мозъци" от Англия през онези години. Над 4 милиона души, от които повече от една трета изтъкнати учени, специалисти и управленски кадри, през последните 12 години напускат стария остров, за да потърсят условия за работа и държавническо отношение към интелектуалния им труд в САЩ и Австралия. Но журналистическото разследване по време на заснемането разкрива някои странни и обезпокояващи факти... 
Професионалната съвест и отговорност пред човечеството надделяват над решителните опити да се попречи на реализацията на това телевизионно предаване и зрителите виждат неоспоримите доказателства и приемат реалните допускания, че:

· Много от учените, които напускат своите страни, за да работят в чужбина, в буквалния смисъл изчезват от лицето на земята.
· Скоро на нашата планета няма да има никакви форми на живот. Странното поведение на климата през последните години и непрекъснатото повишаване на температурата предвещават бъдещи катаклизми.
· Свръхсилите си сътрудничат тайно в областта на космическите изследвания от десетилетия насам.
· Междуправителствени служби отвличат обикновени хора и в тайни лаборатории чрез напреднали научни методи им правят мозъчни операции и ги превръщат в безполови и безропотни био-роботи.
· Докладите на американските астронавти относно странните неща, които са видели на Луната, се пазят в строга тайна.
· Суперсекретна комисия, съставена от представители на САЩ и СССР,провежда всеки месец заседания и взема своите решения в една подводница,дълбоко под ледовете на Антарктида.

Но това е само част от големия заговор за „спасяването" на човечеството, известен вече под кодовото наименование „Третата възможност".


прочети

=========================================================================

Музика от ада
Скрити сатанински послания
 











прочети

=========================================================================

Стамен Стаменов, Събуди се човечество


– НЛО
– Тайни проекти
– Господарите на света
– Конспирации









прочети

=========================================================================

Юлияна Дончева, ТОЙ ГОВОРИ
Сензационните разкрития на един посветен 

- 2012 жътвата на души
- Какво крият от вас управляващите
- Сътворението, откъде идват и къде отиват душите
- Луцифер - един нов поглед
- Библията - божие слово или манипулация

Ималo eднo врeмe... eдин „cлучаeн" дeн, в кoйтo на eднo „cлучайнo" мяcтo ce пoяви „cлучайният" главeн гeрoй на нашия разказ и заяви, чe e чаcт oт тайнитe фамилии, управляващи cвeта зад кулиcите. Тeзи, кoитo анимират явнитe правитeлcтва, катo кукли на кoнци. И кoитo казват каквo, кoга и как ce cлучва "oткактo cвят cвeтува" на Зeмята.

Тoй прeдлoжи знанията cи на учаcтницитe в eдна диcкуcия, пoзвoлявайки им да му задават вcякакви въпрocи пo тeми, които ги интересуват. И така, придържайки ce към принципа за cвoбoдната вoля, тoй прeдлoжи cамo oнeзи oт cвoитe знания, кoитo cъбeceдницитe cмeтнат за интeрecнo да гo пoпитат. B прoдължeниe на някoлкo дни ce разви дocта любoпитна и разгoрeщeна пoлeмика, учаcтницитe в кoятo бяха cвидeтeли на нeвeрoятни и ceнзациoнни твърдeния.

„Cкритата ръка" (Hidden Hаnd), кактo ce наричашe въпрocният учаcтник, взриви аудитoрията c твърдeниeтo, чe e чаcт oт кoмплeкcната душа Луцифeр и чрeз нeгo гoвoри cамият Луцифeр. Чe тoй и Луцифeр, вcъщнocт cа Eднo.

Не е нужно e да ce прави какъвтo и да билo разбoр на пoлeмиката, да ce oпитвамe да проумявамe, дали нeщo или вcичкo в нeя e иcтина или лъжа и затoва cмe ce oпитали да я прeдадeм в макcималнo cурoв вид и бeз никакви промени, тoчнo така, кактo ce cлучи.

прочети или прослушай 

=========================================================================

Милтон Уйлям Купер, Тайното международно правителство
(Произход, идентичност и цел на ложата МДж-12) 


В годините след Втората Световна война Правителството на САЩ се сблъска със серия от събития, които без съмнение измениха бъдещата му роля и заедно с това и бъдещето на цялото човечество. Тези събития бяха толкова неправдоподобни, че не всеки може да повярва в тях. Президентът Труман и неговите висши военни ръководители се почувствали в действителност неспособни след току-що спечелената най-опустошителна и скъпа война в историята на човечеството. САЩ разработиха, използваха и бяха единствената нация  в света, притежаваща атомната бомба, която единствена имаше потенциал да унищожи всеки враг и даже самата Земя. В същото време САЩ имаха най-развитата икономика в света, най-съвременната технология и най-високия стандарт на живот, ползваха се с най-голямо влияние в света, изградиха най-силните въоръжени сили в историята на човечеството. Ние може само да предполагаме за смущението и безпокойството настъпило сред  информирания елит в правителството на САЩ, когато узнал за това, че извънземен космически кораб, пилотиран от насекомоподобни същества от абсолютно несъпоставима цивилизация, се е разбил в пустинята на Ню Мексико...


прочети

=========================================================================

Ивелин Иванов, ПРАКТИЧЕСКАТА МАГИЯ 



В учението на Практическата Магия има огромна разлика между онова, което е правено в древността и методите, които се прилагат в момента. Общото между старите и новите влияния е това, че във всички случаи индивидът се стреми да се свърже с различните проявления на Природата, с нейните сили и скрити енергии. Всички магически операции, които се извършват, по определен начин изострят психическата активност на даден човешки организъм или на група хора.






прочети

=========================================================================

Текс Марс, Мрачни величия
Тайното братство и магията на хилядите светлинни точки 


В началото на 80-те години вървях по утъпкания път на успешна правителствена кариера, благодарение на която пътувах по света, като имах работа с американски посолства, с правителствени служители в чужбина, с лидери в международния бизнес и понякога с представители на пресата и електронните медии. В много отношения това бе идеалната работа - работа, за която повечето хора можеха само да мечтаят. Последното нещо, което тогава съм си мислил, че бих направил, бе да изследвам и да напиша книга по привидно неясната ми за глобализма и окултизма. Но сега разбирам, че Бог е имал други планове.
По време на пътуванията и контактите, свързани с работата ми, разбрах за плановете, подготвяни по цял свят, за установяване на единно световно управление, наричано най-често от посветените нов световен ред. Повечето от моите прозрения бяха направени в период от три години като резултат от няколко събития. Ако бях научил тази информация от някого на улицата, сигурно щях да я отмина като безсмислица. Но поради обстоятелствата около тези събития и положението на хората, от които научих за тези неща, аз нямах друг избор, освен да взема информацията на сериозно.


прочети

=========================================================================

Никола Николов, Новият ред 


Най-големият проблем за хората на Земята беше и продължава да бъде световният тоталитарен социализъм. Сега, след войната срещу Ирак, светът е изправен пред много по-сериозни въпроси - неограничените пълномощия на ООН, прикриването на тоталитарния социализъм зад "миротворческа" световна организация, изпълнителка на старата мечта на така наричащия се Нов ред в света със столици Ню Йорк, Лондон, Ерусалим.

АВТОРЪТ

=========================================================================

Никола М. Николов, Светът под микроскоп 


Във всичките си книги се стремя да обясня новия тоталитаризъм на смеещите се принцове, които с лека ръка обещават щастие на своите хора. Не мисля, че ще се изморя да преследвам безпощадните Врагове на човечеството; и специално "състрадателните" политици, които вярват в невъзможното и основно зло.
Аз се чудя на тези социалисти, които в тези времена на въоръжена бдителност и политически фантазии имат куража и достойнството да се наричат "красиви души" и проповядват, че единствено те могат да разрешат световните проблеми. Цял свят видя как те погубиха една богата Русия, хубава България и много други. В обществата и държавите властта е преминавала от едни ръце в други, но те не са изчезвали. Така е било и така ще бъде.
Надявам се, че това, което ще кажа в тази книга, няма да бъде само като нещо, което разбирам и върша помоему. Аз атакувам лошите, лекомислените и негодниците.

АВТОРЪТ

=========================================================================

Програмиране на хората


Настоящото изложение не подлежи на авторски права, тъй като самото то нито ги спазва, нито споделя самата концепция за такива. Текстът е изпълнен както с лични, иновационни идеи, така и с добре известни такива от други изследователи. Начинът на свързване на всичките тези факти е уникален сам по себе си и има претенцията да служи като базов текст за създаване на камбани, които е нужно да започнем да бием незабавно. Изнасянето на тази информация e наложително и е неизменна част от естествения поток на нещата, който доведе до необходимостта от създаването на подобен текст. Разпространява се по желание и абсолютно безвъзмездно, в цялостта си, без да се злоупотребява с отделни части от наръчника, в контекста на определени интереси, които биха могли да изкривят цялостната идея и импулс на писанието. Призовавам да се чете с ясното съзнание, че това не е опит да налагам вменени ценностни модели и убеждения. Текстът би бил ползотворен за вас, единствено ако възприемате и осмисляте безпристрастно изложената информация. Благодаря ви предварително!


прочети

=========================================================================

Никола М. Николов, СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ 


Това, което историците не ви казват.











прочети

=========================================================================

Интервю на Даниел От със Стюърт Суердлоу
в радиопредаването „The Edge” – 20-ти май 2006 г.

http://theedgeam.com/


За фармацефтиката; проектите "Монтоук", "Филаделфия", "Син лъч" ; контрол над съзнанието; НСР.







прочети

=========================================================================

1 ==> 2 // 3 // 4 //